Meny Stäng

Höstpromenad med rumslig gestaltning

I dag tog jag en promenad mot Uttersberg och Galleri Astley. Inte nog med att vi har börjat vår tredje lyssnarkurs i klassisk musik där, idag kunde jag få uppleva installationer, rumslig gestaltning, utmed stigen. Eleverna vid Mälardalens högskola presenterade sina verk och bjöd på vernissagedricka och salta pinnar.

Det här är en liten del av en ”ryggrad” som bryter upp ur marken inne i skogen. Vi fortsatte att fantisera om vad det kunde vara.

Mitt i skogens ”kaos” illustreras vår strävan efter att organisera och strukturera med raka pinnar och små spröda rektangulära former. Eller är det …

Sen vandrade jag upplivad hemåt på min stig som också är en del av Romboleden – pilgrimsleden mellan Köping och Trondheim (90 mil).

Bild/er © Eva Atle Bjarnestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *