Meny Stäng

Jag – en omslagstant

Det blev inte någon bild från hallgolvet. Men det blev några andra fina bilder och en bra artikel av journalisten Anna Liljemalm. Det är en lättnad när man känner igen sig i det som skrivs.

Det känns ju bra så här långt, men det är med bävan jag ser fram emot hur boken kommer att bli mottagen. Det är förenat med en viss ångest att ge ut en bok. Det är trevligt att sitta och fila på korrekturet och förbättra små detaljer. Att ha den i sin hand och fortfarande kunna påverka. Men sen?

Ur Fagersta-Posten 2009-07-31.

2 kommentarer

  1. KARIN

    Kikar som hastigast i din blogg – men hinner ändå läsa och intresseras av ditt mångsidiga liv. Jag tittar snart in igen, entreprenörskap ligger mig varmt om hjärtat och du är en person att inspireras av!

    Beställde just en bok av dig, och hittade hit från Drängahuset. Hinner du och vill veta mer om mig, så välkommen till min blogg!

    Hälsar varmast, Karin.

  2. evaatlebjarnestam

    Jag blir så glad av din kommentar och har varit hos dig på din blogg och återkommer dit. Att andra inspireras är glädjande och lite skrämmande. När jag skrev "omslagstant" var det för att jag såg så tydligt min ålder på bilderna i tidningen. Och jag blir alltid lika överraskad att jag inte är 34!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *