Meny Stäng

Second hand

Tittade på Second hand, om ett Las Vegas party 1960-tal, på tv häromkvällen. Först med lite förutfattade meningar, apropå namnet, men blev glatt överraskad. Det var gjort med glädje och lust och nyfikenhet. Alla har vi ändå våra egna 60-tal. Mitt var väldigt långt från Las Vegas. Elvis fanns ju där, även om han kom i bakgrunden för alla nya grupper.

Så fort jag närmar mig Stockholm knappar jag in Vinyl 107 och förundras över att jag kan varenda låt, varenda text, varenda melodi från 60-talet. Förresten var det först nu jag fick veta att det var Totta Näslund som sjöng Nationalteaterns Bara om hon låg här vid min sida…. När jag hörde den första gången 1980, tänkte jag vem har skrivit den? Det kan inte vara Nationalteatern! Jo Bob Dylan… sen var det klippt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *