Meny Stäng

Bloggar man när man är ledsen?

Jag prövar att skicka upp min ledsenhet i bloggosfären. Kanske stannar den där en liten stund, så jag slipper den på ett tag. Det har strulat med bilderna till min bok. Plågsamt att börja från ruta GÅ igen. Det värsta är att det tär på självkänslan. Förnuftet säger att det säkert ska lösa sig, men känslan av att golvet ryckts undan under fötterna är för stark. Men nu laddar jag upp den i cyberspace och ser om det hjälper.

Bild Jesper Bjarnestam

2 kommentarer

  1. Anonym

    Åh, nu fattar jag! Jag gick in och kollade på den andra kommentaren längre ner (Andreas?:). Ska klicka på länken kommentarer och inte på brevet, som jag hittils försökt med… Suck…

    Ja från och med nu kan jag kommentera allt du skriver! :)Startar efter nästa inlägg. Har inget annat än tråkiga; Du ska se att det ordnar sig-kommetarer.
    Men kanske ett större förlag blir bättre. Låt dig inte slås ner av detta du som arbetat så hårt med boken.

    Kram så länge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *