Meny Stäng

Raymond Ahlgren – en riktig etta!

Inlägg om radioprogrammet Sommar i P1 - på bilden smörblommor

I morse höll jag på att komma för sent till jobbet i Färna Herrgårdsbod. Jag hade poddradion på och plötsligt lystrade jag till en nedladdad sommarpratare. Han fångade mig helt och jag var tvungen att lyssna färdigt. Det var Raymond Ahlgren som pratade. Med riktigt intressant budskap och framfört på ett otroligt bra och uppfordrande sätt. En riktig etta på lista. Se den 15 juli. Jag ska faktiskt börja ”jobba” på vissa saker i mitt liv. Det är kul när någon slår huvet på spiken och man känner sig berörd. Jag saknade till och med hans musik. (I poddradion sänds inte musiken av upphovsrättsliga skäl…). Han ligger bra till för en finalplats på min tioitopplista – minst.

1) riktigt bra – höll mig vaken hela tiden
2) bra
3) förutsägbara

Bild Blommor: CErixsson, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons, se URL

3 kommentarer

 1. Christina

  Hej Eva!
  Jag ”råkade” också lyssna på Raymond….körde hem från Oskarshamn just då och höll definitivt inte den hastighet som skyltarna angav. Jag körde betydligt långsammare…..just för att få lyssna färdigt! Huvudet på spiken som du säger! Ska lyssna på honom då och då för att hålla hög standard i mitt liv….
  Mvh Christina

 2. Unknown

  Hej Eva

  Jag har också lyssnat på Raymond och anser att han är Årets sommarpratare.
  Han hade huvudet på spiken hela tiden, det var helt rätt budskap. Jag har mailat till Raymond och frågat om det inte kommer en bok eller en föreläsning runt hans ”sommarämne”

  Mvh Leif

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *