Meny Stäng

Det är ensamt på landet också

När jag läser det jag skrivit slår det mig att det låter som om jag ständigt var ute på roliga saker och ständigt njuter av en omväxlande natur. Men det kan vara ensamt också. Långa ensamma dagar utan att träffa en människa. Uffe ute på jobb, kommer hem sent och lägger sig tidigt. Jag sitter mest hela tiden vid köksbordet med datorn för värmens skull. Och ser ingen natur omkring mig. Det är en ständig balansgång mellan att trivas med ensamheten och att bege sig ut och vara social. Det kan vara en stor tröskel bara att åka till Kolsva och träna. Men ikväll ska jag med mitt kvinnliga nätverk till Västerås och lyssna på Morgan Alling. Han var förresten en av favoriterna bland sommarpratarna i år. Jag har inte gjort någon topplista för i år var sommarpratarna jämnbra och ganska förutsägbara utan några riktiga höjdare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *