Meny Stäng

Snickarglädje i Houston

Sitter i Andreas nya hem i en av Houstons äldsta delar. Huset är byggt för ca hundra år sedan och det har en liten veranda med snickarglädje, som påminner om Tomasbo. 
Efter att i två dagar ha åkt omkring, fixat i huset och varit sociala, har jag tillbringat ett par dagar med att bara bo i huset och tagit promenader i området.

När jag kom till bygghandeln och skulle köpa spik och skruv, frågade expediten var jag var ifrån. ”Oh from Sweden, I’ve been in Trollhättan once…”  Han hade själv hämtat sin splitternya SAAB i Trollhättan. ”I was born there” svarade jag och sen utspann sig en liten diskussion om SAAB. Världen är liten. Få se om jag tycker det när det bär iväg till Australien i morgon.

Bild/er © Eva Atle Bjarnestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *