Meny Stäng

Tack till Västfastigheter vid Uddevalla lasarett!

Ska precis köpa parkeringsbiljett vid Uddevalla sjukhus för att besöka pappa. Jag gör en sväng med handväskan så att den tippar över och ut far bilnyckeln som en projektil och jag hör ett försmädligt plopp i dagvattenbrunnen alldeles bredvid. Jag ser nyckeln glimma långt nere i brunnen. Gallret verkar svårt att få av och det verkar vara djupt, så det går inte att plocka upp konstaterar vi, syster Pia och jag. Som tur var hade jag en reservnyckel med mig!

Pappa verkar lite piggare och glad över besöket, men nyckeln grämer mig. Nästa dag ringer jag och frågar vad en ny nyckel kostar. Jodå – 2600 kronor – som hittat! Efter ett tag hittar jag rätt bland alla fastighetsbolag och efter en stund ringer en trevlig man från Västfastigheter och säger att han fiskat upp nyckeln. Nu blir det ett besök i Uddevalla till för att tacka ordentligt och pappa blir glad över ett besök så snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *