Meny Stäng

Tack alla elva cellister!

cello

Ibland hamnar man på en konsert, teater eller liknande, då man lyfter 10 cm från marken av det man hör, ser och upplever Det är inte ofta, men det hände mig i lördags. Av en slump fick jag veta att Stockholmsfilharmonikernas cellister skulle ha konsert i Cassels i Grängesberg. Bara lokalen är ju en anledning att åka dit. Cello är ett mäktigt instrument. För mig ger den ton åt mina innersta känslor av melankoli och livets obönhörliga gång men ändå glädje – typ. Att se 11 så otroligt bra cellister på samma gång, förstärkte glädjen.

När jag ändå är i tacktagen, så vill jag tacka Lotta Ahlvar från Svenska Moderådet som höll trendföreläsning på Formex-mässan häromveckan. Det var fjärde året jag lyssnade och det är lika spännande varje gång att höra Lottas kunniga och givande analyser.

Bild: Turidoth, CC BY-SA 2.5, via Wikimedia Commons, se URL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *