Meny Stäng

Sommaruppehåll och skrivvånda

Tiden går snabbt. Men nu börjar allt gå i vanliga hjulspår igen. Och det är skönt, för nu börjar spurten med nya boken. Jag har hösten på mig att skriva färdigt min bok om IKEA och IKEAs formgivning från start. Nu är det allvar. Det är en smärtsam process att verkligen skriva. Jag har så oerhört mycket material och sovring och gallring tar för mycket tid. Nu måste jag få till det. Ena dagen är jag så passionerad och tycker det blir så bra – flow kallas det visst. Andra dagen förtvivlar jag och tycker att det jag skriver är dåligt. Jag tröstar mig med min favoritutsikt hemmavid.

Apropå vackra utsikter, så kan Saint Johns i Newfoundland i Kanada tävla. Var där knappa fjorton dagar i juli. Upplevde isberg och valar och hade tur med vädret.

Bild/er © Eva Atle Bjarnestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *