Meny Stäng

Tips apropå Babben

Inlägg om programmet Sommar_iP1 - på bilden smörblommor

Nu när jag sett Babben på teve ett par lördagkvällar, blev jag påmind om hennes sommarprogram för två år sedan. Ett av de allra bästa. Jag laddade ner det igen från Sveriges radio.
Här är min topplista för Sommar de senaste åren:

1 Babben Larsson, Lars Berglin, Linda Olsson
2 Kattis Ahlström, Åsa Linderborg
3 Paolo Roberto, Mikael Nyqvist, Gustav Fridolin
4 Gunilla Pontén, Alice Timander, Mikael Strandberg

De tre första laddar jag ner lite då och då och njuter av. För mig är de outstanding. De andra har jag också lyssnat på flera gånger. Babben är den enda som sjunger en bit av alla låtar för pod-lyssnarna i stället för tystnad eller lite ljud. När jag lyssnar på Lars Berglin skrattar jag högt och väcker min sovkamrat. Linda Olsson (om längtan) löser upp längtansvärken i hjärtat. Har jag glömt någon? Kanske Martin Kellerman och …

Bild: CErixsson, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons, se URL

2 kommentarer

  1. Anonym

    Jag kan verkligen rekommendera Clas Elfsbergs Sommarprogram, förr-förra sommaren tror jag att det sändes. Väcker skratt, gråt och instämmande./
    Peter O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *