Meny Stäng

Accessoarer fram och bak

Tittade mig i spegeln med den där otäcka förstoringssidan. Vågade inte titta längre upp än till halsen. Det är lite åldersnoja, eftersom jag fyller år den här veckan. Vad jag såg var att mina kedjor runt halsen alltid hamnar bak och fram. Spänne och knapp i halsgropen i stället för i nacken. Och min byrålåda är full av snygga scarves, som jag aldrig använt. Jag har aldrig kunnat arrangera dem snyggt runt halsen. De hamnar snett och vint. En gång i bilen, när någon öppnade fönstret, sa det slurp och jag såg min scarf lysa på gärdet.

Häromdan plockade jag fram den dyraste scarf jag någonsin köpt och aldrig använt. Jag fick aldrig till det runt halsen. Men när jag satt stilla i två timmar och lyssnade på Fredrik Lindström i Västerås konserthus satt den på plats och jag kände mig riktigt snygg.

Bild/er © Eva Atle Bjarnestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *