Meny Stäng

Godmorgon världen och jag

I morse lyssnade jag särskilt noggrant på Godmorgon världen i P1. Bara för att få lyssna på mig själv, adventsstjärneexperten. Först trodde jag inte att inslaget skulle komma med. Det var så många dramatiska händelser i världen den här veckan. Men strax före panelen kom det. Det är lustigt att höra sig själv i radio, när man inte är van. Men ganska kul att en snutt kom med, särskilt i ett favoritprogram. Det är också ett kvitto på att det jag skriver på nätet ändå når fram. I det här fallet om adventsstjärnor.

Efter det att vi spelade in avsnittet i veckan, har jag tittat extra noga på adventsstjärnor i affärerna. Nu upptäckte jag svarta också, men de kan ju inte synas så bra. Min tes är att de mer och mer har blivit en dekoration i hemmet, en inredningsdetalj. Och att adventsstjärnorna skyms bakom alla ljusdekorationer och ljusslingor inomhus och utomhus.

Jag har också tittat närmare på Godmorgon världens hemsida och upptäckte deras länksida, som öppnar dörrarna till hela världen, se länktips härintill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *