Meny Stäng

God Jul – nu är det över

Grönkålen är uppäten. Hyacinterna slokar och jag trampar på nötskal lite här och där. Nu är det kallt i salen igen och julpyntet känns malplacerat. Barn, barnbarn och släktingar har åkt hem i omgångar och huset känns mer tomt än vanligt. Nu återgår allt till det vanliga och plötsligt inser jag att det finns ett liv efter jul. Det ska bli skönt.

1 kommentar

 1. Anonym

  Hej Eva!

  Jag hittade just din blogg och byggnadsvårdssida, de ska jag återkomma till! Men just nu skriver jag om mode och ska läsa på din sida.

  Vår sista gäst har återvänt hem till Danmark, så julen är snart över här med. Men jag och min 4-åriga dotter har just bakat pepparkakor.

  God fortsättning, jag önskar dig ett gott nytt 2009.

  Med vänliga hälsningar,
  Erika Lunding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *