Meny Stäng

Kära Mats Svegfors och Annika Lantz

Kära Mats och Annika! Jag lyssnar med glädje på er och läser också när så bjuds. Men ni läser eller lyssnar inte på mig. Eller ni har inte mycket till övers för bloggar.

För några veckor sen ondgjorde du dig Annika över en bloggare, som om jag minns rätt, skrev om att schamponera håret, och det handlade ju inte om någonting. Tomt och innehållslöst tyckte du. Tänk då på att väldigt många tycker precis så om dig. Tramsigt, tomt och innehållslöst. Och det stämmer väl inte?

Mats, du har också förklarat att du inte har mycket till övers för bloggar. Och du är inte ensam bland radiofolket. Jag kommer att tänka på människor jag mött som säger ”jag läser inga böcker”. Eller på dem som säger att teve fördummar.

Det är inte formen eller mediet det är fel på. Det finns ohyggligt många dåliga böcker och inte minst teveprogram. Men man sovrar efter eget huvud och egen smak. Och ibland kan en blogg om små triviala ting ge en någonting som ingen annan kan döma ut. Precis som andra medier kan göra. Jämför min förra blogg om hårtofsarna hos Carl Larssons.

Många hälsningar från Eva, som tycker att bloggandet har förändrat bilden av världen.

Bild Social Media: Today Testing (For derivative), CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons, se URL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *