Meny Stäng

Reprisernas sommar

I Prässbeo där jag varit i fjorton dar har vi bara ettan tvåan och fyran och ett par kanaler till. Någon kväll ville jag bänka mig framför teven, men allt som visades var repriser. Plötsligt kände jag mig som ”arg licensbetalare” och ville ha pengarna tillbaka. Satte mig med tevetidningen och räknade ut att fyra av fem program var repriser – i snitt – varenda kväll. Efter den här sommarn har jag tappat förtroendet för SVT. Och det hjälper inte med Allsång på Skansen, som blivit en parodi på sig själv – utstuderat inrepeterat och själlöst. Det hjälper inte att brassa på med en massa artister som drar sin senaste hit…

…men ikväll visas Tom Alandhs dokumentär ”Martina och jag”. Den är underbar och tål att ses några gånger.

Bild från Pixabay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *