Meny Stäng

Min egen ruinromantik

Här är en liten del av tomten där vi lagrar trädgårdsmöbler och annat. Igår fick jag ett ryck att städa upp och sätta ut bord och stolar och jag fantiserar om vad jag ska göra till våren; sätta i blommor i hoarna där djuren utfodrats osv (det är de sista resterna av ladugården). Slaggsten är vackert och det känns behagligt att sitta här med en kopp kaffe och nya numret av tidningen Fokus, som frågar vart Tomas Östros tagit vägen. Det måste jag läsa.

Sågar jag ner buskaget utanför ser jag ner till sjön! Och jag skulle gärna vilja bevara lite av slaggstensmurarna, men de vittrar sönder mer och mer för varje år … men det är inte illa att kunna njuta av en alldeles egen ruinromantik.

Bild/er © Eva Atle Bjarnestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *