Meny Stäng

Helkroppsmassage vid Bodasjön

Mitt i allt stök och jobb med vatten och avlopp upplevde vi Igår äntligen en stund av semester och avkoppling. Fint väder och fullt med folk på badplatsen vid Bodasjön i Prässebo, men den är så stor så det känns aldrig trångt. Efter dopp i sjön blev det helkroppsmassage alldeles vid sjön. Angela är ganska hårdhänt, men man känner sig pånyttfödd efteråt. När vi sedan åt vid kiosken, kände vi oss förflyttade till nån semesterort vid Medelhavet.

Jag gick hem genom skogen, där jag känner varenda krök och varenda sten. Det känns väldigt speciellt att vara här, där jag är så djupt rotad.  Jag har grubblat mycket på vad det beror på, men jag kan bara konstatera att det är så.

Fungerar det nya avloppet och vi får en stund över idag ska vi gå till Iglasjön och titta på de berömda röda  näckrosorna.

Bild/er © Eva Atle Bjarnestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *