Meny Stäng

Public service värd namnet – Stil i P1

Inlägg om gammelmedia - på bilden gammal radio och telefon

Ett program som lever upp till Public service (vad det nu är) är Susanne Ljungs program Stil i P1. Man lär sig nytt, vidgar sina vyer och blir underhållen – samtidigt. Jag lär mig om samhället och om mig själv ur andra synvinklar (mode, kläder, inredning etc).

Jag minns vilket ramaskri det var när det startade. Hörde det verkligen hemma i seriööösa P1? Jodå det gjorde det och nu är det ett av få seriösa program kvar. Till och med Godmorgon världen som jag tyckt så mycket om börjar bli alltför förutsägbart. Samma tyckare, samma krönikörer. Man vet i förväg precis vad som ska komma. Och vilka ämnen som ska komma upp. Men det är fortfarande ett strå vassare än Studio ett och P1 morgon. Att jag jämför Stil med Godmorgon världen beror också på att de sänds efter varandra på söndag morgon.

Public service ska jag ta upp i Ordens betydelse så småningom, för vad betyder det egentligen?

Bild: Riggwelter, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons, Se URL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *