Meny Stäng

Det skriver man inte om…

Det var länge sen jag skrev. Det har hänt så många svåra saker som är svårt att skriva om. Syster Pia dog i höstas och mamma har flyttat till äldreboende och Bergkullevägen är sålt. När allt känts tungt har jag flytt in i mitt projekt att skriva färdigt min bok om Alla tiders stil. Då har jag gått in i en annan värld och lärt mig mycket och fått kontakter och sökt bilder och skrivit och skrivit om. Det har varit min räddning.

Har fått nej av några förlag men fick inspiration att ge ut den själv genom olika kontakter. Nu ska Drängahuset bli förlag! Det är en fantastisk resa att skapa en bok, det tar liksom aldrig tar slut; kommer på nya infallsvinklar hela tiden. Och det är en hel vetenskap att ge ut en bok också!

Bild: Colorful Laptop Keys Royalty Free HD Stock Photo and Image (gratisography.com)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *