Meny Stäng

Alla tiders stil – ny bok i höst!

Boken Alla tiders stil liggande

Alla tiders stil – ny bok i höst. Efter åratals arbete med stilhistoria börjar arbetet äntligen formas till en bok. På riktigt. Ett sånt här projekt måste få ta tid. Inte förstod jag från början hur mycket arbete det var att skaffa bilder till exempel, att hitta bilder, lära sig om bildrättigheter, kontakter och så vidare i evighet. Men nu har jag skickat en definitiv lista till BUS (bildupphovsrätt). Och att lära sig Indesign på gamla dar, som proffsen använder. Vilken utmaning. Och vilken tillfredsställelse att se att det går.

Inget förlag har varit intresserat att ge ut boken så jag gör det själv. Och bara det är ett äventyr. Men så spännande och roligt!

Boken har också blivit mitt eget universitet. Att ständigt lära sig nya saker och att omsätta det i text. Nu sörjer jag att det snart är slut.

Eftersom jag hållit på med boken så intensivt har jag inte haft tid att blogga. Det kanske inte är några som läser bloggar längre!? Men jag gör ett försök. Och så måste jag tydligen lära mig hur jag når ut!

Bild/er © Eva Atle Bjarnestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *