Meny Stäng

Att finna fel

Boken Alla tiders stil liggande

Hur länge man än hållit på att läsa och bearbeta och skriva, hur många gånger man än kollat och kollat igen. Så har det ändå smugit sig in FEL. I det här fallet i min bok Alla tiders stil : yta och djup i stilhistorien under 3500 år. Det är retligt. Idag fick jag ett mejl som påtalade att Marcel Duchamps ready-made ”Fontän” naturligtvis inte var en fontän utan en pissoar. Titeln var Fontän! Jäklar!

Själv upptäckte jag att jag skrivit att Juste Aurèle Meissonnier arbetade åt Ludvig den XIV när det skulle ha varit Ludvig XV!

Och småfel som ”bilden ovan” skulle vara ”bilden nertill” under Egypten.

Och i personregistret fattas en nolla för Lady Gaga. Hon är verksam på 2000-talet inte 200-talet!

Det kommer nog mer! Jag är redo!

Bild/er © Eva Atle Bjarnestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *