Meny Stäng

Originellt ämne Sveriges första VM-match

Vilket originellt ämne! Speciellt två dagar efteråt. Först kan jag säga att jag är intresserad och följt VM-turneringar så långt tillbaka jag kan minnas – och jag kan minnas ända tillbaka till 1958. Det är klart att jag också blev besviken att inte Zlatan eller någon annan gjorde mål. Men det jag reagerar emot är alla förståsigpåare och experter som diskuterar och analyserar och haussar upp stämningen inför VM – och som kräver mål och vinst. Om det hade varit så enkelt att det bara var att i förväg räkna ut hur det skulle gå – vad vore tjusningen med VM i fotboll då? Fotboll kan vara hur spännande som helst, roligt och underhållande. TV och tidningar mal sönder VM med sina upptrissade förväntningar och förnumstigheter…. Fotboll är så mycket psykologi och tur som så mycket annat här i livet. Gränsen mellan succé och fiasko är så tunn jämför England. Jag har ju inte fått några Svenska Dagbladet i helgen, men nu på måndag kommer jag att få läsa tre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *