Meny Stäng

Barnbarn, Meta Roos och Halloween

Nu gör vi inget annat än umgås och firar i Tomasbo. Förra helgen hälsade barnbarnet Ellie på. Det var hennes första utflykt i livet, två månader gammal. Nu trädde det fram en liten personlighet, när man fick följa henne ett par dygn. Kusinerna Erik och Felix kom på ett kort men intensivt besök också.

Så var det dags för Musik i Hed igen. I söndags sjöng Meta Roos bl.a. Ella Fitzgerald. Hed kyrka var fullsatt och det blev en riktigt behaglig stund.

Här signerar hon skivor efteråt. Festligheterna har sen bara fortsatt. Halloweenparty hos grannarna med upplysta pumpor, uppspelta barn och god mat. Så här års brukar jag ta fram min egen artikel på hemsidan och läsa om bakgrunden till firandet.

Efter det firade vi Alice tioårsdag. Det var värt att åka en lång tur för att få vara med. Det känns som det var igår, som jag var på Danderyds sjukhus och höll det första barnbarnet i mina armar. Tio år är som en liten vindpust, som att blåsa ut tio ljus.

Så fick jag en liten pratstund med Astrid också och Albin var lite blyg i början.

I bilen hem blev jag påmind om diskoteksbranden i Göteborg, men i mitt minne ligger den och Alice i två helt skilda fack. Jag kan inte förstå att det skedde nästan samtidigt.

Bild/er © Eva Atle Bjarnestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *