Meny Stäng

Fler byråer vill jag ha!

Nej inte byråar, inga buktiga rokokobyråar eller strama gustavianska, utan fler från Sveriges television! Byåer! Har sett alla byråer hittills: ekonomibyrån, politikbyrån och utrikesbyrån. Enkla, raka, ganska korta program, men som sätter fingret på aktuella frågor och fördjupar på ett väldigt bra sätt. Och det beror på bra programledare men framför allt på intressanta inbjudna gäster, som kan belysa ämnet från olika håll. Gäster som verkligen tillför nånting. Tänk att ett teveprogram kan bli så bra med bara fyra personer runt ett bord. En del intervjuer kommer till som förbättrar ännu mer. Hatten av för dessa program! Och fler byråer vill jag ha!

Min man i byrån får gärna vara Alexander Norén i en teknikbyrå. Gärna ännu fler kvinnor som leder byrån! Erika Bjerström i en klimatbyrå vore fint. Och sist men inte minst en kulturbyrå gärna utan cykloper. Fler byråer vill jag ha!

Poddar finns ju också

På radion finns många poddar/program som jag lyssnar på ibland, USA-, Europa-, Kina-, Mellanöstern-poddarna till exempel. Men en del bjuder inte längre in några gäster, som fördjupar och ger perspektiv. Korrespondenter i all ära, men utan kunniga och intressanta gäster blir det lite för blodfattigt.

Bild från Pixabay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *