Meny Stäng

Hemsidan 20 år, bloggen 15 år och nu – Youtuber!

En evighet sedan Antikmässan! En månad senare var Stockholmsmässan ett fältsjukhus. Min Coronakarantän har jag utnyttjat till att lära mig videofilma, redigera med mera. Jag vill göra reklam för Moderskeppet.se där jag gått kurser, dels lärde jag mig InDesign när jag skrev Alla tiders stil och nu har jag lärt mig att göra videor. Suveränt! Det kostar naturligtvis, men värt varenda krona!

Förresten är det jämnt 20 år sedan jag startade Drängahusets hemsida och det är 15 år sedan jag började blogga! Nu är det dags att bli en Youtuber! Har varit på gång länge, men nu ska det bli av. Lägger ut en liten vinjett för att testa.

”Den som har en trädgård och en boksamling saknar intet.”
Cicero (106-43 f.Kr.)

Bild/er © Eva Atle Bjarnestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *