Meny Stäng

En bön till recensenter: läs gärna boken eller öppna den åtminstone!

Det är lätt att komma av sig i bloggandet. Det började med recension och jag kunde uttala min mening i bloggen. Nu hände det igen. Jag blir inte alls lika upprörd men kan inte låta bli att notera. Ingrid Sommar skrev i en recension av min bok att hon inte kunde fatta varför jag tog med en och annan utländsk formgivare. Och nu i senaste numret av Form skriver man att det är ett uppslagsverk över svenska formgivare.

Jag har med totalt 1500 formgivare, företag mm och ca 500 av dem är utländska. En bön till recensenter: läs gärna boken eller öppna åtminstone pärmarna och bläddra lite.

Typiskt att man fastnar för detta och inte de positiva, konstruktiva, kunniga recensionerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *