Meny Stäng

Trängselavgifter

Nu har jag varit i Stockholm och hälsat på antikmässan och varit på NK och R.O.O.M. och så fick jag pröva på trängselavgifter. 20 kronor ska jag betala – men hur? För det första måste jag vänta en dag innan jag finns i systemet. Då har jag hunnit hem till skogen och har långt till närmaste Pressbyrå eller Seven Eleven. Alltså måste jag betala via internet. Hur får jag adressen dit? Jo en liten folder via svärsonen i Bromma gav en halv ledtråd. Väl på internet måste jag ha behörighetsnummer??? Jag vet inte var jag har registreringsbeviset – det var längesen. Mejlar till Vägverket om numret och hoppas att få svar i morgon för då har det snart gått 5 dagar. Varför kunde jag inte få betala på bilnumret? Man kommer ju att kräva oss på bilnumret efter 5 dagar! Varför inte ha betalningsautomater motsvarande parkeringsautomater eller avtal med bensinstationer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *